hello it’s me again

Hey på er!

Det var verkligen 3 månader sedan jag skrev sist?  Innan det var jag inte heller särskilt aktiv.. Det var långt ifrån tanken men vill inte göra någonting halvdant och insåg hur jag behövde pausa lite från en del och bara fokusera på mig själv.   Vintern och våren var tuff för mig, men jag kände att den gav otroligt mycket och nu är jag back and I’m better.

Jag har tänkt på det så himla mycket..  Hur vi alltid ska lyfta fram hur glada och lyckliga vi är men väääldigt sällan är det vi visar hur allting inte är en dans på rosor. Ibland får jag höra ”ditt liv är så perfekt!” och jag blir typ.. ledsen? när jag hör det.  Vill inte att någon ska tro det för jag är ju så väl medveten om hur vi människor fungerar, vi jämför oss med andra hela tiden.
Mitt liv är som många andras. Jag är glad, jag är ledsen, jag mår bra, jag mår dåligt. Jag är människa.  Jag själv är ju dock inte heller den som skriver om hur mina dåliga dagar kan vara.. men jag ska bli bättre på det! för jag tror att det kan hjälpa andra.. ibland när jag hör någon berätta om en jobbig känsla hen haft, så känner jag ofta ”Men Gud, jag trodde jag var ensammast i världen om att känna så!”. Men det är man i princip aldrig, man behöver påminnas om det.

MEN oftast är jag glad och mår bra och nu är jag så glad att solen och sommaren är här! :)))) Jag är den som alltid vill planera allting, gärna såå långt i förväg det bara går, men försöker släppa lite på det nu och bara ta det som det kommer och hittills har det funkat väldigt bra. För några månader sedan hade jag svårt att få till en ledig dag, nu tycker jag typ det är jobbigt att behöva planera in mina dagar, det är ju så sjukt skönt att ha en helt ledig helg!! och det existerade inte i mitt liv innan. Åt rätt håll känner jag..

Nu ser jag fram emot Midsommar och Gotland. Och just det! jag har typ börjat gilla grönt? insett att jag passar helt ok i det. Man har aldrig kunnat hitta det i min garderob tidigare men denna gröna färg är ganska nice.

Bild: Josefine Gyltman

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..