Gurls with curls


Gime & jag förra helgen på Mr french.

Okej, så när jag var yngre var jag typ den enda ungen i min omgivning med lockigt hår? Blev jättesur när någon sa att jag hade afro för jag ville ha rakt och långt hår som alla andra tjejer i min ålder.. (krylligt hatade jag också när man sa.. lockigt var lite mer ok) det tog år att acceptera mina lockar. Jag hade vääärldens fighter med min pappa (loveu) om mitt hår, han vägrade låta mig rakpermanenta håret och han klagade på att jag alltid satte upp håret i en tofs det första jag gjorde när jag vaknade, så fort jag tvättat det, så fort jag skulle göra något.. i princip alltid egentligen.

Det var någon gång mellan 9an och första året på gymnasiet som jag började acceptera lockarna  lite mer.. jag minns att jag den sommaren var och badade med mina vänner hela tiden. Jag lät mitt hår självtorka och tyckte för första gången att det var ganska fina lockar som uppstod.. haha. Det är så kul för i januari i år så blev jag intervjuad av Vogue just för mitt hår. Är inte det så komiskt? något jag i alla år avskytt, är det som andra tycker är det finaste? Ni kan förresten läsa intervjun här. 

Nu har allt fler av mina vänner lockigt hår.. Vart va ni när jag va yngre??? (Ping Salem, Gime, Sanja)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..