HOME

 

Härligt med en ledig onsdag! Jag ställde klockan för att bege mig in till city innan resten av staden bestämt sig för att göra detsamma.. Så skönt att kunna gå runt i lugn och ro när man ska uträtta ärenden. Snöblandat slaskväder var inte vad jag hade sett fram emot så jag har iallafall gjort lite vårfint här hemma!! En ny parfym fick följa med hem tillsammans med några skjortor. Är helt förälskad i Byredos parfymer, speciellt Black Saffron! Doften håller LÄNGE då det är en ”tyngre” parfym , men det känns så tråkigt att köpa samma så det fick bli en somrigare variant med mer citrus. Jag skulle gärna vilja kunna mer om parfymer, tycker det är så intressant! Jag varvar oftast lite olika beroende på humör, tillfälle etc! Det finns så mycket känslor kring parfymer man haft genom åren… Nostalgi och gamla minnen dyker upp när man luktar på dem! Jag har en parfymlåda hemma med massvis av gamla ”godingar” som jag köpt på mig av nostalgiska skäl. En som jag ALLTID använde på högstadiet (vågar inte nämna namn) Och Elizabeth Ardens gamla klassiker Sunflower som min mamma hade om somrarna när jag var liten. Jag blir så glad och får en liten trygghetskänsla när jag luktar på dem! Galet hur mycket känslor som kan gömma sig bakom en doft..

Jag fick Pernille Teisbaeks bok Dress Scandinavian i julklapp men har inte öppnat den förrän nu! Gud så mycket inspirerande bilder måste jag säga. Hon har en sådan cool stil och jag vill kopiera varenda outfit, så tips tips! Ni hittar boken på Adlibris.com 

Ha en fin dag!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..