LÖRDAG

Härliga lördag!! Kom precis in efter att ha strosat runt här på söder iklädd min nya Polo. Känns som att jag har kikat på den i åratal och blev därför extra glad när Robin hade med sig den hem igår kväll, kommer leva i den hela våren! Hihi. Soligt ute och fåglarna kvittrade så vi gick en långpromenad och handlade med oss fika ifrån Urban Deli.  När vi kom hem möttes vi av världens finaste blombukett vid dörren ifrån mina chefer… Känner sådan enorm glädje och tacksamhet över att få omringas av så många grymma och inspirerande människor just nu! Nya projekt och resor är inplanerade inför våren och det känns så himla pirrigt och roligt!

Hur glad blir man inte av blommor förresten? Nu ska hela lägenheten städas i frenesi och efteråt så ska jag tända massor av ljus! Mysigt att det fortfarande är mörkt ute på kvällarna! Ha en fin helg <3

Jacka & Polotröja, HOPE. Väska, Mango. Örhängen, Zara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..