LAST DAYS OF SUMMER


 

Satt precis och kikade igenom kameran för att rensa den på lite bilder, och hittade några somriga godingar som gjorde mig glad! Bilderna är från senast då jag var i Barcelona, kan verkligen rekommendera att åka dit på sommaren men även lite tidigare som April-Maj. Det är en perfekt stad om man vill shoppa men samtidigt få lite strandliv. Dock så var det tredje gången jag var där så kände att man kanske borde åkt någon annanstans då de flesta sevärdheterna var avbockade… Drömmer om att boka en resa till Italien i vår för en lite längre weekend. Har aldrig varit där tidigare och är så sjukt sugen på att strosa runt i solen iklädd tunn jacka, sippandes på en kaffe och kika in fina byggnader. Helst skulle jag vilja åka redan nu på måndag för jag känner mig lite spontan och har hittat bra flygbiljetter och hotell… Min partner är dock lite mer eftertänksam så vi får se var det landar! Hihi. Är det någon som har några bra Europatips såhär års?!

Please let me know! 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..