THE PERFECT GIFT

 

 

Detta inlägg är i ett annonssamarbete med Daniel Wellington

Julen närmar sig med stormsteg och tiden bara rinner iväg. En fin klocka är enligt mig den perfekta julklappen att ge bort! Älskar Daniel Wellingtons tidlösa design och de har otroligt många fina modeller på hemsidan just nu. Om ni använder koden ELINA15 så får ni 15% rabatt på ert köp! De har även fri frakt och fria returer, då ni beställer innan den 19/12 så hinner klockan komma fram till jul. The perfect Christmas gift!

www.danielwellington.com/se

    1. Hej! Jag tycker att det finns så mycket fina vinterjackor just nu i butik, COS har väldigt fina lite tjockare kappor! Älskar min röda dunjacka från J.Lindeberg, både varm och bekväm! Jag skulle satsa på en lite kortare svart dunjacka, North Face har även de några snygga <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..