I annonssamarbete med AFOUND

FALL STYLE

 

 

Untitled-3

Det känns så härligt att det är höst nu då det verkligen är min favoritårstid! Äntligen kan man använda stora stickade tröjor  och fina kappor igen! På afound.com kan ni läsa en intervju med mig där vi pratar om höststil och trender! De har otroligt mycket fint både i butik och online och är så glad att jag hittade mina silvriga drömskor från Balenciaga när jag besökte dem förra veckan! Gillar verkligen deras utbud och det känns som en skattjakt att besöka dem då de har så många vintage-pärlor, fina kappor och stickade tröjor just nu. Perfekt när kylan börjar smyga sig på!

Intervjun hittar ni HÄR

 

  1. Calvin skriver:

    I gotta bookmarк this website it seems
    veгy helpful handy

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..