EMMA VEM?

IMG_5956

Foto: Ib Katznelson

Helt plötsligt dyker hon upp igen. Den där tjejen som från ingenstans hamnade på Metros blogg sida, sen försvann igen och nu är en del av Styleby, vem är hon egentligen?

Ja, vem är jag? Om någon har svaret skulle det var så spännande att höra. Är jag någon för någon? Å andra sidan sk*ter jag i de (ursäkta språket), jag är någon i min värld och det är viktigast av allt. Hursom, Emma Fridsell en nybakad men samtidigt ojäst 20 åring i Stockholm. Vad jag gör är däremot ytterst oklart, jag delar min tid på en butikstjänst på Acne Studios och hum flum därutöver dock i mode och textens tecken. Ni finner mig skrivandes om stil, människor, kultur, normer, design, någons vardag, ja jag kan fortsätta men jag tänker att något måste ni ha att se fram emot att läsa.

För att inte avslöja allt för mycket då men ändå ge er någon slags förklaring till vem Emma är (finns en storvilja inom mig att skriva detta inlägg i tredje person men jag lovar att låta bli) så är jag om inte i en klädbutik i Stockholm på äventyr i vintage världen, instickande som stylist assisten eller kanske modejournalistar mig på något café bort emellanåt åt. Jag gör allt och ingenting samtidigt som jag gör så mycket mer med villkoret att det måste kryddas med kläder, jag kan även strecka mig till tyg om nödvändigt.

Jag lovar inget men kan samtidigt garantera knasiga outfits, pladdrande samt rabblande och mycket mode. Såklart ska ni också här fina tillhörande reflektioner och kontroversiella analyser som ifrågasätter det redan existerande och etablerade.

Jag står fast vid ”En bild (kan) säga mer än tusen ord.” så om ni vill få en bättre förståelse för vem det faktiskt är som skriver detta skulle jag gå in på mitt Instagram konto @emmafridsell. OM detta inlägget varit förgäves kan ni kanske i nödfall få svaret på ”Vem den där Emma är” där.

Jag hoppas detta faller er i smaken trots att det inte var någon vidare förrätt till vad som komma skall

xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..