WORK

IMG_5575 (kopia)

Den här kvällen har gått åt till planering av kommande stylingjobb, gå igenom vilka visningar jag ska gå på, planera klädsel inför guldknappen och inspirations-spaning! Imon är det Fredag och ett spännande möte väntar. Hoppas jag hinner få min Acne tröja som jag äntligen fått tummen ur att beställa, så att jag kan visa er den i helgen. Hörs mer imon!

Tonight I planned my next styling job, made a schedule for the upcoming fashion week, I’ve also been thinking about what to wear at ”guldknappen” and I have been looking for inspiration. I hope I get my Acne sweater tomorrow that I finally have ordered, if I get it I’ll show you my new love this weekend.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..