ACNE

IMG_5588 (kopia)

Jag måste erkänna att jag ofta har turen med mig när det gäller att fynda plagg. Jag har velat ha den här tröjan från Acne sedan jag såg den första gången, men alltid tyckt att den har varit för dyr. Tror ni inte att jag springer på den för några veckor sedan, rejält nedsatt. Köpte den utan att ens tveka!

I have had this sweater on my mind, since I saw it for the first time. But I have not bought it, because i think it was too expensive.  But while ago I found it on sale, then  I bought it immediately.

IMG_5589 (kopia)

 1. Fanny skriver:

  Köpte en i våras och älskar den! Finns i beige också som även den är tokfin! Kul att du hittade den på rean dessutom 🙂

 2. Eva skriver:

  Tack för snabbt svar.
  Åhlens Nordstan eller Kungsgatan?
  Pris?
  E

  1. hannamw skriver:

   Nordstan! finns kvar i beiget! 🙂

 3. Eva skriver:

  Hej. Jag har också suktat efter den länge, men som sagt alldeles för dyr! Var hittade du den på rean??
  Tack för snabbt svar.
  Eva

  1. hannamw skriver:

   Åhlens.. i Göteborg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..