ON MY MIND

Namnlöst-1
Card holder/Miu Miu. Bag/Mulberry (still wanted). Candle holder and pillow/Svenskt Tenn.

Om det är någon som säljer sin eller vet någon som säljer denna väska från Mulberry måste ni hojta. Letar varje dag efter den på Trendsales. I övrigt korthållare från Miu Miu som jag fick i födelsedagspresent (visar er så fort jag får hem den),ljusstake och kudde från Svenskt Tenn.

 1. Jana skriver:

  Hei! 🙂
  Om noen har den veska i den store utgave og er interessert i å selge, vil jeg gjerne kontaktes! 🙂
  Mvh., Jana

 2. matilda skriver:

  Hej, om någon mer har väskan och vill sälja den så letar jag efter en också! Hanna, om du fått fler mail så skicka gärna över till mig om du redan fått tag på en. Ni når mig på matilda@hannasroom.com TACK!

  1. hannamw skriver:

   den har gått ut:(

 3. Trieu skriver:

  Hei, Jeg fikk den mulberry exotic tweed lily veska i gave for litt siden. den finnes i 2 størrelser. jeg har den i størrelse smal. Dimensions: 15(H) x 19.5(W) x 7(D) cm. om du er interesert, så selger jeg den for 5000 kr.( Retail price £795) du kan kontakte meg på mail. og om du ønsker flere bilder sender jeg dem gjerne til deg 🙂

  1. hannamw skriver:

   Hej, å vad kul! jag har mejlat dig.. 🙂

 4. maria skriver:

  Hej vill börja med att säga att jag älskar din stil,en otrolig inspiration!sen skulle jag vilja fråga om en skjorta från hm trend som du visade i ett inlägg den 8 februari hur är den i storlek,tycker att trendkläderna kan vara så knepiga storleksmässigt. Ha en fin dag.m

  1. hannamw skriver:

   Vad kul att höra, tack snälla!
   Den senapsgula? Den är ganska normal tycker jag. jag har storlek 38 på min 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..