MONDAY

IMG_9095 (kopia)
Här ser ni några av mina dagliga smycken som lovat. Har ni haft en bra dag annars? Dagar som känns lite tråkiga (typ måndagar) försöker jag alltid att typ unna mig min favorit lunch (läs: dumplings) och sen ser jag oftast till att träna efter jobbet (bra sätt att starta veckan på). Kan verkligen uppskatta sådana små enkla saker med livet, som tex att jag gick och köpte en take a way kaffe på favorit cafet innan jobbet imorse!

Here are some of my everyday jewelry as promised. Have you had a good day otherwise? Days that feels a bit boring (Mondays) I always try to eat my favorite lunch (dumplings) and then I try to go to the gym after work (great way to start the week). Can really appreciate such a small simple things, like for example that I bought a take a Way coffee on my favorite café before work this morning. It’s those little things in life that makes it good i think!

  1. Milla skriver:

    Var kommer denna klocka ifrån? Fin!

  2. Sara W skriver:

    Hej. jag undrar vilken storlek du har på detta skinnfat?

  3. Elin skriver:

    Så fina smycken!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..