ON MY MIND

llooo
Hur fint är inte det här golvet? Men nu var de inte golvet jag skulle skriva om utan dessa två stolar som jag vill ha till nya lägenheten. Vi har redan 6 st svarta stolar som jag tycker om men med tanke på vårt nya matsalsbord så behöver vi två till och då står Y stolen av Hans J. Wegner och Ton Chair 33 med flätad rygg och sits från Ton på önskelistan.

How nice is this floor(?!!) So beautiful! These two chairs are on my wish list for our new apartment. We already have 6 black chairs that I like but we need 2 more for our new dining table. These two chairs are designed by Hans J. Wegner and Ton.

skoooo
Är så glad att jag äntligen har hittat en matta till ett rimligt pris, kan dock inte bestämma mig om jag ska köra på den ljusare eller mörkare? Är väldigt inne på naturfärgat i inredning till den nya lägenheten men att bryta upp med färgstarka accenter såsom en grön sammetssoffa. Tänkte även införskaffa mig ett par nya sandaler till semestern från ATP.

I am so happy that I finally found a rug for a good pricee, but i can’t decide if I should go for the lighter or the darker? Im very into neutral colors for the new apartment and adding colorful accents like a green velvet sofa. and when talking about neutral colors I also want these sandals for upcoming holidays from ATP.

  1. Vart är mattorna ifrån? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..