MONDAY

000_6849
Photo: Evelina S. Har ni haft en bra start på veckan? På jobbet är det fullt ös och jag åker till Stockholm på onsdag och stannar till på lördag för 3 super roliga plåtningar. Så här såg jag ut idag, mina vardags uniform = levis 501:or tillsammans med topp från Gina Tricot, jacka från Proenza Schouler och klackar från Valentino.

Have you had a good start on the week? I have a lot to do at work for the moment and on Wednesday I will go to Stockholm for a shoot. Here is my look for today: my everyday uniform = levis 501: s with top from Gina Tricot, jacket from Proenza Schouler and heels by Valentino.

000_6895

  1. Magiska skor ! Sjukt sjukt snygga Hanna!!

  2. Så jäkla fint, som vanligt! Var köper du dina Levis? Letar som en galning, men hittar inga! Kram 🙂

    1. På Veras graderob i borås 🙂 (dvs second hand) Kolla beyond retro?:)

  3. Eva H skriver:

    Hej Hanna! Snygg outfit och tokälskar dina Levis. Var har du köpt dessa? Gillar båda tvätt som du har. Tack för alla tips!

    1. Hej, jag hittade mina på Veras Garderob i Borås men kolla annars beyond retro! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..