JANE KOENIG

IMG_9217 (kopia)
Som ni vet så älskar jag Jane Koenig när det kommer till smycken, senaste tillskottet från märket är ett till love tag” halsband. Den här gången med H och J som bokstäver, för mig och min andra halva. Älskar den simpla designen på dessa halsband och att man kan göra dem till nått väldigt personligt.

As you know I love the danish brand Jane Koenig when it comes to jewelry, the latest addition from the brand is the love tag” necklace. This time with the letters H and J for me and my other half. I love the simple design of these necklaces and that you can make it very personal with the letters.

IMG_9220 (kopia)

 1. Hur lång var leveranstiden?

  1. några dagar, super snabb leverans! 🙂

 2. Sophia skriver:

  Har du dom vanliga lovetagsen eller mini?

 3. Cat skriver:

  Superfint! Vad är det för längd på kedjan?

  1. den näst längsta dvs 60 cm 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..