TRENDSALES

IMG_1807-copy
På bilden ser ni två plagg som ligger i ”kanske sälja högen”, jag vill egentligen inte göra mig av med dessa två men både är i fel storlek. Håll utkik på Trendsales i helgen så får ni se vad som kom med från min rensning!

Precis som min vän och Trendsales kollega Ellen har även jag kvällen till ära rensat min garderob och tänker fota av dessa plagg till helgen för att slänga upp nya annaonser på Trendsales. Det finns ett så sjukt stort och bra utbud på Trendsales med märkesvaror från både Sverige, Danmark och Norge. Just nu är jag med och budar på en superfin scarf som jag hoppas på att bli min och dagligen spanar jag efter att dessa skor ska trilla in i Bazaren. Har ni gjort nått sånt där super köp på Trendsales? Hade varit kul om ni ville dela med er!

 1. Nora skriver:

  Åh! Kan du inte sälja jeansen, så jäääkla snygga…

 2. Hanna skriver:

  Hittar inte jeansen på Trendsales. Blev det ingen försäljning?

  1. jo det kommer upp imon 🙂

 3. Karin skriver:

  Oj vad snygga grejer. Jag vill ju köpa dem! Vad är det för storlekar?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..