pre sale

IMG_0403 (kopia)
Nu har jag en rolig sak till er, nämligen en personlig kod till alla mina läsare vilket gör att ni får hela 40% rabatt på alla varor hos Meandthemet när ni skriver in koden hanna40” i kassan. Detta erbjudande gäller tom den 18/6. Finns så mycket fint som tex denna klassiska trenchcoat från Dagmar och såg även att min tröja från Ganni finns kvar.

Right now I have a personal code to all my readers which means that you receive 40% discount of all items at Meandthemet when you enter the code hanna40″. This offer is valid until 18/6. There is really nice stuff at meandthemet for the moment, example this classic trench coat by Dagmar and my sweater from Ganni. Happy shopping!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..