POST CARD

hejIMG_1154 (kopia)
hejIMG_1100 (kopia)
hejIMG_1054 (kopia) (kopia)
hejIMG_1042 (kopia)
hejIMG_1135 (kopia)
Idag efter lunch hyrde vi båt och åkte över till Palmizana (en ö nära Hvar) och hade en underbar dag där. Jag åt den godaste bruschettan jag någonsin ätit till lunch på strand restaurangen. Gillar min klänning som jag drog på mig idag, hittade den på resa, hos Zara.

Today we went to Palmizana (a island near Hvar) and we had an amazing day. I had the most delicious bruschetta and a glass of prosecco for lunch at the beach resturant. Im wearing my new dress that i found at the Zara sale, really like the bohemian style it gives.

  1. Rebecka skriver:

    Hej!

    Vad heter stranden och strandrestauranenpå Palmizana som du besökte? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..