LAST DAY

IMG_2682
IMG_2502
2IMG_2650
IMG_2655
IMG_2369
IMG_2629 (kopia)
IMG_2702 (kopia)
Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att att få boarda, tänkte att jag slänger upp ett inlägg med några bilder från den sista dagen. Vi åkte över till ön Stipanska och käkade tomat pasta till lunch och hade en mysig dag på stranden. På kvällen käkade vi middag och kollade ut över havet från balkongen en sista gång. Klänning/Gina Tricot Linne/Gina Tricot Väska/Chloé Sandaler/Isabel Marant Jeans shorts/Levis vintage.

Now I’m sitting at the airport and waiting for boarding. Here are some snaps from our last day that we spent on the island Stipanska. I ate the tomato pasta for lunch and we had a good time at the beach. In the evening we had dinner in the old town. Dress/Gina tricot Top/Gina tricot Bag/Chloé Sandals/Isabel Marant Shorts/Levis Vintage.

 1. Var ligger marknaden där man kan köpa frukten på bilden? Är i Hvar nu, men har inte sett några fruktmarknader ännu :/

  1. hannamw skriver:

   den ligger vid den stora mataffären vid torget 🙂

 2. sofia skriver:

  finns linnet i butik nu? superfint 🙂

  1. hannamw skriver:

   det kan nog finnas nått kvar, köpte de i maj 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..