BACK HOME

2119_6751 (kopia)
Photo & edit: Evelina S. Då var man hemma igen efter en helt fantastisk resa, jag har mer bilder att dela med mig av så det kommer nu i veckan. Så här såg jag ut idag, Jacket/Acne Bag/Chloé Skirt/HM Shoes/Superga.

And Im back home again after an amazing vacation, but it feels great to be back. So this was my look today with skirt from HM, jacket from Acne, bag from Chloé and Superga sneakers.

s11119_6765 (kopia)
222119_6773 (kopia)
Vad gillar ni mina nya kjol? Jag känner mig så fin i den, den påminner mig om Céline kjolen som jag så länge pratat om, men som jag inte ens skulle ha råd att köpa på 70% rea haha.

I really like my new skirt, it reminds me of the Céline skirt that I had on my mind for a long time but which is to expensive even on 70% off. 

119_6762 (kopia)

 1. E skriver:

  Snyggt! Kjolen är ju så fin! Kan du ge exempel på vad man kan bära till?

  1. Vit t.shirt och skinnjacka/jeansjacka.

   Stickad tröja i marinblått.

   tajt t.shirt/polotröja.

   i övrigt tycker jag att toner som beige,brunt och grönt går fint till!

 2. Vart ska man bo på Hvar? Inne Hvar stad eller i stari grad? Eller kan man bo utanför städerna och ta sig smidigt in för att äta middag på kvällarna? Är hotell bäst eller air bnb? Vad gjorde ni? Vad kostar det med att hyra skoter? SÅÅÅÅ fina bilder så man dör! Snällla lägg ut lite tips!! Skal boka boende nu för augusti! 🙂 Tack för en grym blogg.

 3. Åh! Jag har precis upptäckt din blogg och tycker den är så härlig. Faktiskt så härlig att jag efter dina Hvar bilder köpte flygbiljetter dit i augusti! Snälla kan du inte lägga ut en guide! Reste ni runt till öarna omkring med? Taack ! 🙂

 4. Alisa skriver:

  Hej Hanna! Jag hittade din blogg av en slump. Skulle söka jobb på Gina Tricots huvudkontor, så jag googlade lite och hittade dig! Fantastisk stil och superbra blogg, jag går ofta in för att se om du har skrivit något nytt hehe. And by the way, jag var i Borås för några veckor sen och såg dig på stan. Fy f*n så snygg du är i verkligheten!! Ha en underbar dag.

 5. Den fantastiska tröjan då!?! 🙂 Kjolen var hur fancy som helst!

  1. oj glömde skriva med den, från zara förra året 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..