Mason Pearson

IMG_0938 (kopia)
Jag har velat ha den här borsten från Mason Pearson så länge, då alla hårstylister jag jobbat med alltid pratar så gott om denna. Också fick jag den i present före sommaren och har använt den varje dag sedan dess.

best brush from Mason Pearson.

 1. Alicia skriver:

  Vad heter modellen på borsten?

 2. Jessica skriver:

  Har alltid undrat vad skillnaden är från en ”vanlig” borste & denna då den är så omtalad! 🙂

  1. hannamw skriver:

   svårt att förklara men håret blir helt perfekt när man drar den igenom haha..
   och de är väldigt lätt att borsta med den !

 3. Hej Hanna! Jag och min pojkvän skall till Hvar på lördag och hade varit grymt om du la ut den där guiden du skrev om! 🙂 Jag bokade resen efter att jag såg dina bilder på bloggen! Så fina. Nu kollar jag din blogg varje dag efter Hvar-tipsen innan resan! 🙂 Snälla snälla lägg upp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..