FALL LOOK

000_2278 (kopia)
Photo: Evelina S. Blazer/Acne Trousers/Weekday T.shirt/Gina Tricot Bag/Chloé Shoes/Isabel Marant.
000_2327
Så här såg jag ut i början av veckan när det var lite svalare än vad det är nu. Här ser ni några av höstens grundstenar i min garderob, den perfekta basen helt enkelt. Det är verkligen mitt största tips när det kommer till att bygga höst garderoben, satsa på en väl sittande kavaj, kostymbyxor och t.shirts. Jag personligen gillar klassiska plagg med en tvist, som både kavajen och kostym byxan ovan.

So this was my look earlier this week when it was a bit colder than it’s now. Here you can see some of my most important items for my fall wardrobe. My biggest tip when it comes to building a autumn wardrobe is to invest in a well-fitting suit jacket, pants and t.shirts. I personally like classic clothes with a twist, as the jacket and suit trousers above.

000_2330

  1. Det är fint men nu kommer ju alla att se lika ut i den där blazern från Acne i höst. Det vore lite roligare om ni bloggare blandade mera även om jag förstår att det är svårt att hitta nåt nytt hela tiden. Men nu vet man ju inte om man tittar på vaktparaden eller ett gäng bloggare. Förrutom Petra Tungården hon har en lite mer egen och roligare stil även om det inte är min stil så vill man ändå se lite mer variation. Ett tips bara !

    1. hannamw skriver:

      Jag köper det som jag själv vill ha och tar absolut inte hänsyns till vad någon annan (tex läsare) vill att jag ska köpa. Tro mig, jag tycker också det kan vara tröttsamt att plagg/väskor blir överhypade och uttjatade men i slutändan handlar de ändå om att man köper det man själv vill ha, för sin egna skull och inte för någon annan eller för bloggen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..