HOUSE DOCTOR

1IMG_3309 (kopia)
Idag överraskade min pappa mig med världens finaste present, nämligen den här bänken från House Doctor. Jag blev så glad, älskade pappi. Den gör sig så bra i matsalsrummet, snett om de stora marmorbordet som kommer vilken vecka som helst nu. Älskar att inreda den här lägenheten.

Today I got surprised by my dad, I got the bench above and i can’t describe how glad i am. it’s totally perfect in our new apartment. 

IMG_3303 (kopia)

  1. när kommer det bilder på eran lägenhet?? kan inte hålla mig längre 🙂

    1. hannamw skriver:

      det kommer mer så småningom 🙂 vi väntar på några stora saker så som soffa och skivan till matsalsbordet 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..