CÉLINE

celine
Ni som har koll på min Instagram har nog redan sett bilden till vänster. Sprang på dessa skönheter när jag hade några timmar på stan i Köpenhamn i lördags och blev så kär. Men dom är alldeles för dyra för att bara springa på och bara köpa så det blev inget köp. Får se om jag hittar dem igen, gillar den konjakfärgade varianten också, tänk så fint till jeans!

I ran into these lovely heels from Céline when I was in Copenhagen last weekend. But they are to expensive to just buy without thinking, so I decided to wait. I also like them in the other model, in brown. imagine the brown heels to a pair of blue jeans!

 1. Roshan skriver:

  De röda är ju rena drömmen 😀

 2. Linda skriver:

  Hej!
  Vilka butiker i Köpenhamn säljer Celine?
  Trevlig kväll!
  Linda

 3. Glömde att ge dig ett tips när du besöker copenhagen nästa gång.Gare du Robe,Grönnegade 1.

  Ha det fint/Pernilla

 4. Hej,som vanligt så är du så snygg,har en fantastisk stil.TYCKER DET ÄR SÅ JÄDRANS BRA att läsa din blogg o få en massa tips,undrar såklart var du hittade dessa skor i köpenhamn för dom är fantastiska.Tack som vanligt för all inspo o cool smak som du ger dina läsare

  mvh pernilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..