HOME

111IMG_4671
Idag har jag jobbat hemifrån, vaknade med förkylning och feber. Så i och med det lagade jag lunch hemma, vilket inte händer så ofta. Just nu är jag helt besatt av grapefrukt med mynta och tillagad grönkål. Jag steker grönkolen i smör, lök, vitlök samt lite grädde, vitpeppar och salt. Till de åt jag halloumi och stekt sparris!

Today I worked from home, I woke up with a cold and fever. So because of that I cooked lunch at home, which does not happen very often. Right now I’m completely obsessed with grapefruit with mint and cooked kale. I fry green coals in butter, onion, garlic and cream, white pepper and salt. I also add halloumi cheese and fried asparagus!

111IMG_4657

  1. Signe skriver:

    Åh, var är den blå tallriken ifrån? 🙂

    1. hannamw skriver:

      Tunisien, från en marknad !:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..