NEW HEADPHONES

IMG_4648 (kopia)
Det finns några saker som jag aldrig reser utan: Ett nytt magazine, min clutch från LV med alla nödvändigheter och mina nya hörlurar från B&O PLAY. Ni hittar dom här och jag kan verkligen rekommendera dem, framförallt för ljudet men också för att dom sitter så skönt på.

There are some things that I never travel without: A new magazine, my clutch from the LV with all my necessities and my new headphones from B&O PLAY. You can find them here. I would really recommend these headphones, especially because of the sound but also for the comfort.

 1. alltså de där hörlurarna, så sjukt snygga. hur bra är de på en skala? sugen!

  1. hannamw skriver:

   jag tycker verkligen det är 10/10 !
   så sköna på framförallt, i´vilket jag tycker är super viktigt.
   Sen är ljudet som sagt riktigt bra också 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..