Olsson & Jensen

IMG_4769 (kopia)
Här är fatet som jag skrev om härom dagen, köpte det minsta för 199 kr, från Olsson & Jensen. Tycker det är så himla fint! När jag frågade er vad ni ville ha mer av här på bloggen så var det väldigt många som önskade inlägg om inredning och bilder från mitt hem. Jag lovar att visa er mer så fort vi är klara, just nu är 1 av 4 rum klara..

Here is the plate that I wrote about the other day, bought the smallest one for 199sek, from Olsson & Jensen. When I asked you what you wanted me to write about, it was very many of you who wanted posts about interior and pictures from my home. I promise to show you more as soon as we’re done, right now is 1 of 4 rooms ready..

IMG_4768

 1. Linn skriver:

  Hej. I vilken butik har du köpt fatet? superfint!

 2. Johanna skriver:

  Kan du inte skriva lite om dina beautyfavoriter också?:-) Typ hud-, hårvård och make up!

 3. Maggie skriver:

  Hej Hannah! Hur ska man tänka i storlek på Levis 501? Om man jämför med ”vanliga” jeans tänker jag? 🙂
  Ha en bra dag dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..