COPENHAGEN

IMG_7106 (kopia)
Yesterday me and two of my best friends took the car to Copenhagen, for a mini weekend. Here in my new favorit jacket from & Other Stories.
IMG_7120 (kopia)
This morning we had breakfast at my favorite spot, Atelier September.
IMG_7067 (kopia)
This morning we walk around the city and the weather was perfect.
IMG_7138 (kopia)
I love the ceiling and the interior at the café.
IMG_7143 (kopia)
IMG_7069 (kopia)
IMG_7145 (kopia)
I really want this sweater from Sportmax.
IMG_7125 (kopia)
If you visit the café I can recommend the avocado sandwich, the grapefruit and yogurt with zucchini.
IMG_7158
Late afternoon in Copenhagen, a city I really could live in.
IMG_7118 (kopia)
IMG_7119 (kopia)

Igår lät jag mina sociala medier vila, därav dålig uppdatering. Tankarna gick till Paris, Syrien, Libanon och till alla andra kriser i världen. Det är svårt att ta in det som händer och håller på att hända världen just nu. Men när det händer så nära, så blir det mer begripligt på något sätt. Så fruktansvärt! Jag tänker så ofta på Tunisien, mitt andra hemland som för bara några år sedan var min tryggaste och mest lyckligaste plats på hela jorden. 

Det är så svårt att vara tacksam nog och förstå hur tryggt livet i Sverige är (änsålänge). Imorgon väntar jobb i Stockholm med plåtning för min del. För någon annan väntar en livsfarlig flykt på havet för att fly från helvettet eller att tända ett ljus för någon som man mist på Paris gator. Känns så fruktansvärt orättvist. Alla mina tankar och känslor går till de som ha det svårt <3 

 1. ingus skriver:

  Hei. hva heter modellen på vesken din? så fin!

  mvh
  ingus

 2. Lone skriver:

  Hei! Jeg lurer på hvor din vakre turban fra Instagram er fra?

 3. Natalie skriver:

  Hey Hanna!

  What camera do you use? Your shots are always beautiful and so untouched…

  Thanks,

  Natalie

 4. Magda skriver:

  Verkligen toksnygg jacka! Vilken storlek har du? Tycker den sitter sådär perfekt oversized på dig 🙂

   1. Magda skriver:

    Tusen tack för svar! En snabb följdfråga, brukar du ha 40 vanligtvis eller har du gått upp en storlek? (Du kanske hör att jag är sjukt sugen på den) 😉 🙂

    1. hannamw skriver:

     jag brukar ha 38 🙂 så har gått upp en 🙂

     1. Maggie skriver:

      Åh tack för svar! Jag velar mellan två storlekar, min vanliga eller om jag ska gå upp en 😉

 5. Johanna skriver:

  Jackan är ju minst sagt toksnygg. Vart har du köpt den? Kram!

  1. hannamw skriver:

   från & other stories 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..