ON MY MIND

on my mind

Coat/By Malene Birger, Curly Hair in Note Magazine, Bag/Gucci, Ballerina/HM Parfume/Byredo.

Kan inte sluta tänka på den här kappan från By Malene Birger, lockigt hår (bild från Note Magazine), ballerina i skinn från H&M, doft från Byredo som luktar precis som sommaren i Tunisen och den rosa drömmen från gucci. Även om det inte var längesedan jag bloggade om den tyckte jag den var värd att vara med igen. (Ska nämligen sälja min Chloé och tänker nog slå till på denna i rosa).

 1. Annika skriver:

  Hej Hanna, när kommer skorna i butik och vet su om de kommer i fler färger?
  Tack!

 2. Emilie skriver:

  Hi Hanna, do you happen to know when the ballerinas are in stores? They are perfect.

 3. Varför ska du sälja din Chloe? 🙂

 4. C skriver:

  När kommer skorna in, till våren? 🙂

 5. Hanna T skriver:

  Läser att du antagligen ska sälja din chloé. Jag är tämligen intresserad av den! Har sccotat TS, blocket och eBay ett tag nu för just den färgen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..