TOTEME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I had this swimsuit from Toteme on my mind for a long time now and it’s finally mine. I can’t wait until I’ll wear it on my vacation this summer. I think i will spend my summer in Italy, France and New York, do you have any plans or favorite spots for vacation? Tell me!

I veckan hämtade jag ut ett stort paket från Toteme med bland annat den här fina baddräkten som jag längtar att få spendera sommaren i. Jag håller på att smida mina sommarplaner för fullt och jag kommer nog göra som vanligt, dvs ta 5 veckor ledigt och spendera varenda dag av dessa utomlands. Just nu ser det ut att bli Frankrike, Italien, New York och en ännu en oklar destination med familjen. Har ni några härliga sommarplaner eller favoritplatser att spendera semestern på?

 1. Kim skriver:

  Hej Hanna! Jag skulle behöva komma i kontakt med dig. Har du en mailadress jag kan nå dig på?

 2. Pernilla skriver:

  Hej Hanna !Vad glad jag blev när du visade baddräkten du beställt,har oxå tänkte beställa den men glömt av det så nu undrar jag ju vart du beställt din o hur stl är,har bara hittat den från deras egen hemsida.
  Grattis i efterskott ,vilka fantastiska presenter..wow så fin fam du har.

  Ha det fint Pernilla

 3. Linnea skriver:

  Hur är storleken på baddräkten?

  1. Hanna MW skriver:

   normal tycker jag.. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..