SPRING WARDROBE

on my mind 2

Slog ju till på dessa två trench coats i början av våren och dessa tillsammans med jeans, enkel t.shirt eller randig tröja har blivit min vardags uniform som jag trivs väldigt bra i.

College-tröjan och hoodien har länge varit plagg jag gillar att bära, speciellt stylingen med jeans och klackar till. Den röda är ny och jag längtar att få inviga den, den gråa hittar ni här.

Randigt är något som jag gillar oavsett säsong och jag har nog insett att jag måste slå till på den här skjortan från Céline som jag provade i Nice samt bootsen som jag skrivit om ett flertal gånger nu.

Slipklänningen som blir riktigt stor i höst men som börjat trilla in i butikerna redan nu är något jag gärna bär till vardags som till semestern i sommar. Gina Tricot får in en super fin om några veckor som jag tänker slå till på.

  1. Linnea skriver:

    Hej! Superblogg du har ??? undra bara när du köper kläder från Celine, vart gör du det då? ☺️

    1. Emma skriver:

      NK Access i Göteborg säljer kläder från Céline, Balenciaga och Saint Laurent Paris!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..