BLOPPIS AT TRENDSALES

bloppis

Ni vet ju att jag både handlar och säljer en del via Trendsales (om ni inte är medlemmar så blir ni det här). De senaste jag köpte var ju min fina clutch från Loewe och nu har jag själv lagt ut en del fina plagg. Blanda annat denna jacka från Isabel Marant och Gucci Loafers i storlek 39.

Jag har även lagt ut stickad tröja från Dagmar, skjorta från Rabens Saloner, franstopp från By Malene Birger, Metallic skjorta, Acne jeans och Acne tröja med volang. Mejla mig på Hannamw@hotmail.se om ni har några frågor om plaggen.

  1. Kattis skriver:

    Tack för tipset! Har lagt ut min Loewe väska nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..