VACATION

onmymind
Många har kanske precis som jag börjat räkna ner till semestern och börjat fila på sommargarderoben. Min sommar blir klassisk. Inga krusiduller at all, Jane Birkin står för inspirationen (i år igen.) Mina svarta sandaler från Hermès blir nog dom mest använda skorna även den här sommaren, luftiga plagg från Toteme har precis flyttat in i garderoben, blå och vit denim från Levis blir vardagsuniformen och rött som ni kanske känner till är accentfärgen jag allra helst jobbar med. ”Boston Bag” från Gucci står högt upp på önskelistan, å så fin!

My summer wardrobe: Sandels from Hermès, short & shirts from Toteme, Boston bag from Gucci. White and blue denim from Levis and red as an accent color.

  1. Sara skriver:

    Kan du inte göra ett inlägg om hur du hade matchat väskan?

  2. Agnes skriver:

    Älskar shortsen och är så sugen på att klicka hem dem, svårt med storlek bara, vilken storlek har du? KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..