SNEAK PEEK – GINA TRICOT AW16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här kommer en liten sneak peek på de senaste stylingjobbet jag gjorde, längtar till jag kan visa er hela storyn. Känslan att se färdiga bilder och dessutom tryckt den här gången är helt magisk, det pirrar i magen när jag se på dessa blider och inser än en gång hur glad jag är för att få jobba med det här.

Here is a sneak peek at my latest styling work, Gina tricot AW16 look book. Can’t wait to show you the rest of the pictures from this story. The fall collection at Gina is amazing, so many great styles.

GinaTricot_06_016_RGB_lowres

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..