WEEKEND

22222Namnlöst-7

Helgens bukett, hela lägenhet är fylld med massa fina buketter nu. Blir så glad av blommor. Fredagskvällen var så lyckad, vi samlade våra fina vänner hemma hos oss för att fira Jimmy. Jag kommer prata mer om den här fina kjolen i ett annat inlägg, men jag har äntligen hittat den perfekta skinnkjolen. Efter många års letande! Ni hittar den hos Mouche.

Yesterday bouquet, i´ve got the whole apartment filled with flowers now. I get so happy from seeing them around. Yesterday night was really fun, we gathered our friends to celebrate Jimmys birthday. I will talk more about this leather skirt, but I have after years of searching finally found the perfect leather skirt, from Mouche.   

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..