A PINK DREAM

dennaFoto 2016-05-16 21 00 44 (kopia)

On my mind: This pink trench coat from Rodebjer. Imagine this coat together with light blue denim and a white t.shirt. 

I påsen döljer sig inte den här underbara jackan, men jag har tänkt på den sedan Caroline Stylade den i Chic för ett tag sedan och idag passade jag på att testa den. Om den står högt upp på önskelistan nu? O ja, så fin. Tänk till min sommar-resa till NYC eller på kvällarna här hemma till ljusa jeans..

 1. Vill verkligen ha denna!!!
  Hur var den i strl? Såg att den bara görs i XS och S? Är den rätt stor i strl då?

  Väldigt tacksam för svar eftersom den är lite expensive hehe 🙂

  kram kram

  1. eller hur så fin!
   hm, jah har för mig att jag provade en M?
   den var bra i storlek 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..