SEMESTER FAVORITER HOS WAKAKUU

Processed with VSCOcam with g3 preset

Jag och Ellen har valt ut våra semesterfavoriter hos Wakakuu. Jag hade svårt att hålla mig från att beställa denna pikéklänning från Toteme i den mest perfekta krämvita färgen. Finns inget bättre än långa, slappa klänningar/kaftaner på sommaren ju! Andra favoriter som jag valt ur är:  Skjorta, slappa kostymbyxor och klassisk randig tröja.

Me and Ellen have selected our vacation favorites from Wakakuu and I couldn’t resist ordering this beautiful dress from Toteme in the most perfect fit and color. Im sure its gonna be a vacation favorite of mine!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..