CHIC MAGAZINE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag landade nytt Chic nummer i butik och vad stolt man blir. Jag tror så hårt på Chic Magazine och är så förbaskat glad över att vara en del av det. Här ser ni två sidor som jag jag har gjort, toffeltrenden och mina semesterfavoriter. Förutom det finns så många sidor av inspiration som ni bara inte får missa.

Today a new number of Chic hit the stores, and I’m so proud to be a part of it. Here you have two pages that I made for the latest issue. Im talking about the slipper trend and my vacation favorites. Besides that there´s lots of great inspiration that you don’t want to miss.

22CHI1603-045

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..