HI FROM ITALY

Processed with VSCOcam with a5 preset

Jag är så ledsen för att jag inte fått ihop tiden till bloggen det senaste, har liksom skuldkänslor. Men eftersom det inte är mitt huvudjobb, så har jag varit tvungen att prioritera. Men nu har det lugnat sig och jag sitter just nu i skrivande stund i vår lägenhet vi precis checkat in i, i Positano. Vet inte riktigt vad jag vill komma fram till mer än att jag vill att ni ska veta att jag är så glad över att ha mer tid till er och till bloggen framöver. Titta in här ofta, lovar er massa färgglada bilder från Italien. Cio!

I usually don’t apologize for not being able to blog, since i have always been blogging continuously, but the past months has just been too hectic. And since the blog is not my main job i have been forced to prioritize. Luckily now the work load has decreased and I’m now writing from our apartment in Positano where we just checked in. i don’t know what to say other than that I’m so happy to have more time for you and the blog now. Promise a lot of color ful pictures from Italy, Cio”

 

  1. Jess H. skriver:

    Gorgeous photo – looking forward to many more in the weeks to come!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..