MALLORCA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I completely fell in love in Valdemossa and Sóller at Mallorca that we visit at my moms birthday the other day. I really need to come back for a weekend with Jimmy asap. Lemon and orange tree all over the place, small cozy restaurants and colorful doors and windows. Wearing dress from HM, bag from Loewe and Hermes sandals. Shirt from Toteme. pants from Zara and necklace from Mumbai and Blue Bille.

Mallorca har alltid varit ett sådant resmål som funkar för en oplanerad sista minutenresa för min del. Jag föredrar inte det super turistiga utan bor helst lite off, äter gärna mat på små enkla lokala restauranger och badar allra helst i gömda vikar. Men så på mammas födelsedag bestämde vi oss för att göra en utflykt till Sóller och Valdemossa som delvis ligger i bergen, så himla pittoreskt och charmigt. Precis som jag gillar! Apelsin och citronträd (bara en sådan sak) överallt, mysiga restauranger och massvis av små gränder med färgglada fönster och dörrar. Hit måste jag tillbaka på en långweekend så snart som möjligt, ett litet restips bara!

  1. Malu skriver:

    Your photos are absolutely stunning every single time, and I always find myself thoroughly enjoying them and going through your whole blog. I am so interested in travel and so seeing photos around the world is always so breathtakingly beautiful. I love your looks and how simple you keep them at all times. Keep up the great work!
    http://www.musebymalu.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..