LOEWE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My new dream from Loewe that I found at Trendsales.

Jag slog ju till på den här drömmen ifrån Loewe i rött skinn i början av året. Men efter att ha insett att hela min garderob består av starka färger (till stor del rött) så kände jag att den inte kändes helt rätt ändå. Lite irriterad på mig själv för att inte ha tänkt igenom köpet tillräckligt sålde jag den röda drömmen och bestämde mig för att slå till på samma väska i beige mocka. Men så skulle tråkiga skatter och roliga flygbiljetter betalas så det blev inget köp. Har tänkt på den så många gånger sedan dess, så fann jag den på Trendsales en bra bit ifrån nypriset. En tjej som knappt använt den och som också ändrat sig gällande färgen. Skönt tänkte jag att det är fler än jag som velar på en så dyr väska. Jag tycker om den så mycket, den är liksom en blandning mellan sportig, säckig och elegant.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..