NEW IN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I will start sharing my shopping with you again, long time since I did that. I have been searching and searching for the Céline boots that I’ve written about before but I can’t find them. Then I ran into these copy cats at Zara in Split. Much better for my wallet..

Jag har ju som ni vet letat och letat efter Céline bootsen som jag har skrivit en del om men dessvärre utan resultat. När jag var i Venedig så trodde butiksbiträdet att hon hade ett par kvar på lagret, men hon misstog sig. Blev så besviken men desto gladare när jag sprang in i dessa på Zara i Split, kommer bli fina att inviga hösten med tillsammans med min leopardkappa som jag längtat efter att få hänga på mig till jeans.

  1. Alicia skriver:

    Wow, finns dessa i svenska butiker nu? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..