NEW IN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sneakers from Nike and shirt from Zara.

Lila är numera en av mina nya favoritfärger. Lila, gult och rött om jag får nämna tre. Jag gillar även mina nya sneakers väldigt mycket från Nike som jag har letat efter ett tag men inte hittat. Sprang in i dom i Köpenhamn, på rea dessutom. Och på tal om Köpenhamn så har jag så mycket bilder att dela med mig av därifrån. Hade bästa dagarna där med fina vänner, men mer om det i ett annat inlägg.

  1. Vilken affär köpte du sneakersen ifrån? Har letar så länge efter dessa

  2. Johanna skriver:

    Åh jeg vurderer å klikke hjem de sneakersene jeg med! Måtte du gå opp en storlek eller er de helt true to size? 🙂

  3. Eva skriver:

    Do you maybe know the name of the sneakers? They’re amazing!!
    xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..