LEE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a7 preset

Just nu gör jag ett samarbete med Lee där jag har stylat mig själv i två looks. Jag har även fått chansen att tävla ut en hel Lee look till er, kolla in min Instagram senare ikväll för att vara med och tävla. Jag valde att fokusera på basiga plagg, då jag tycker att Lee står för bra bas t.shirts och jeans. Här ser ni mig i Scarlett jeans och slapp t.shirt i min favoritfärg, röd.

Right now I have a collaboration with Lee. You can also win an outfit from Lee, check out my Instagram later this evening if you wanna join the competion. I have choosed two basic looks, the grey ”Scarlett jeans and the t.shirt in my favorite color, red.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with j1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a7 preset

  1. Andrea skriver:

    Kan du länka jeansen och toppen? Så fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..