NEWS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anledningen till att jag har varit något mer frånvarande här de senaste tiden är för att jag i maj skrev kontrakt med Chic som ny moderedaktör för magasinet. Jag blev helt överlycklig för erbjudandet och för att det kommer att gå att kombinera med mitt nuvarande jobb. Jag kommer gå ner i procent på Gina och göra ca 25 sidor i varje magasin. En hel del jobb men är så otroligt pepp på att göra detta tillsammans med Caroline och resten av gänget på Chic. I tisdags stylade jag min första editorial och resultatet kommer ni kunna se i sept numret.

I have som good news: I can finally announce that I’m the new Fashion Editor for Chic Magazine and I’m so so happy. And this week I did my first editorial that you will se more from in sept. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Malin skriver:

    Tack för fantastisk inspiration! Jag har en fråga angående produkterna från Noberu för män som du skrev om tidigare 🙂 Köpte du hela serien shampoo, balsam o olja till din karl? O vilken doft är det du rekommenderar? Tacksam för svar!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..