SICK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

It was long time since I was this sick and for so many days. So the past day I have been lying in the bed, reading magazines and  drinking a lot of lemon and ginger water. I have also tried to plan this fall during these days, so much fun projects, travel and jobs to looking forward to but I also want to have time fot everything at home.

Jag har åkt på den största influensan genom mina 24 år i allafall och har legat nerbäddad sedan i onsdags ungefär. Hunnit bläddra igenom massa magasin och druckit vatten med citron och ingefära i hopp om att blir frisk. Hunnit fundera en hel del på hur jag ska lägga upp allt i höst, i vilken prio-ordning allt ska få. Jag har typ 7 grejer jag skulle vilja ha som prio ett, lite svårt det där. Tiden räcker liksom inte riktigt till, jag tror på planering. Även om jag inte är en typisk planerna eller särskild strukturerad av mig så är det precis vad jag behöver just nu, något jag ska bli bättre på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..