Shu uemura

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5975

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

yasuragi
sania_hannastefansson_hannamw_carro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
hannamw_Carolinesandström_yasuragi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hannamw_

Gårdagen spenderades med Hanna, Sania och Caroline på Yasuragi tillsammans med Shu uemura. Vi fick testa deras produkter som jag har hört så mycket bra om, lärde oss om hur man schamponerar sig på rätt sätt (jag hade tydligen helt fel teknik, Carro med haha) och så fick vi njuta av spat och utomhuspoolerna hela kvällen. Fokus låg på deras nya serie, Urban Moisture som jag är väldigt nyfiken på att börja använda. Så mysigt dygn och fina Hanna fyllde ju år dessutom, bara en sån sak! Perfekt vardagsbryt trots att det blev ett tidigt flyg för mig tillbaka då kontoret väntade.

Yesterday was spent together with Hanna, Sania, Caroline and the Shu uemura team at Yasuragi. We got the opportunity to try products from Shu uemura that I had heard a lot about. We also learned how to shampoo the right way and then we had some time to enjoy the spa and the outdoor swimming pools. A perfect break from work, even though it was an early flight back for me.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..