COPENHAGEN FW

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
hannamw_saks_fw

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_3612

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_4333 (kopia)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hanna_stefansson_ganni_space_cowboys_copenhagen_fashion_week_4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_4077

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
hanna_stefansson_orangeriet_ellos_2

I haven’t shared pictures with you from Copenhagen Fashion Week yet, so here we go. The week was spent with Hanna, Sania and Tilda. We started by visiting Ellos in their amazing showroom and got their new interior collection introduced to us. The rest of the week we biked between shows, had the best breakfasts and laughed a lot. Saks Potts was the highlight of the week, so impressed.

I skrivande stund håller jag på att packa inför Stockholms modevecka som börjar i morgon, då slog det mig att jag ju faktiskt inte har delat med mig av bilder från Köpenhamns modevecka än. Detta kan vara ett av mina längre inlägg, men hoppas ni gillar det ändå. Veckan spenderades med Hanna, Sania och Tilda. Första dagen började i Ellos fantastiska showroom och sedan en vecka följt utav cyklande mellan visningar, brakfrukostar och massa skratt. Hade en så fin vecka! Saks Potts var helt klart veckans höjdpunkt, så imponerad.

  1. Jossan skriver:

    Hej!! Får jag fråga vilken storlek du har på din puzzle bag? Vanliga eller large? 🙂 Såå fin! Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..