Barcelona med EF

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tillsammans med EF har jag och fem utav mina vänner fått chansen att åka till Barcelona för att titta in deras språkskola och för att upptäcka Barcelona som stad under nästa helg. På fredagen ska jag hålla i en after school på skolans takterass och det hade varit så kul om några av er var på plats. Några av er kanske redan pluggar på skolan? Annars är det absolut inte försent att boka 2 veckors eller längre språkkurs (det gör ni här), hoppas vi ses i Barcelona!

Om ni överlag är sugna på att plugga språk utomlands samt att testa på att bo i ett annat land så tycker jag att ni ska klicka hem en broschyr här (helt gratis). Det kan också vara värt att känna till att språkkurser mellan 2-52 veckor är CSN berättigade.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..