Style by Mouche

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Full look from Tibi at Style By Mouche.

En av mina absoluta favorit online-butiker vid numera namn  Style By Mouche har fått nytt utseende och är påfyllt med en hel del drömplagg. Jag gillar Style By Mouche pågrund av deras känsla för inköp och välvalda designers men också för de inspirerande material och bilder som de själva producerar. Jag kommer längre fram i höst att styla en plåtning för Style By Mouche, som jag ser så mycket fram emot. Och om ni har vägarna förbi Göteborg får ni heller inte missa att svänga förbi den fysiska butiken/show roomet, där känner man sig hemma vill jag lova.

  1. HI
    where did you buy the beautiful leather dress from insta-story? Thank you

    1. h&m in stores right now 🙂

  2. Anna skriver:

    Älskar Style by Mouche! Ska bli kul att se ditt jobb för dem! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..